Almende homepage
Isala nieuws
BEREIKBAARHEID TIJDENS MEIVAKANTIE

Vanwege de meivakantie is de school gesloten van zaterdag 21 april t/m zondag 6 mei 2018.

Als er heel dringende zaken zijn, waarvan de school direct op de hoogte gebracht moet worden, dan kunt u bellen naar 06- 17.05.06.16 (Vera van Aken, directie assistente).

Maandag 7 mei zijn wij weer gewoon bereikbaar.

  
SURVEILLANTEN GEZOCHT van maandag 25 juni t/m maandag 2 juli 2018.

Klik hieronder op 'formulier' voor meer informatie en het aanmeldingsformulier.

Formulier

  
FLEXROOSTER
 klik voor de folder

Met ingang van schooljaar 2018-2019 introduceren wij op de locatie Isala een flexrooster. Met het flexrooster kunnen we onze leerlingen meer maatwerk bieden en krijgen ze meer regie over hun eigen leerontwikkeling.

Meer weten? Bekijk dan dit introductiefilmpje.

         
  
PURSUIT OF HAPPINESS IN GERMANY

Leerlingen uit vier verschillende landen werkten in de eerste week van maart in Duitsland aan het project ‘THE PURSUIT OF HAPPINESS’. Na eerdere bezoeken aan .............klik op de titel om verder te lezen
  
ISALA MUSICA 2018

De 23ste editie van ons jaarlijkse muziekspektakel staat weer voor de deur. Samen met een drietal leraren en de techniekmensen van de DRU zijn ongeveer 70 leerlingen in de grote zaal van de DRU in Ulft te vinden om op een andere manier met en van elkaar te leren wat muziek ons brengt.

Het publiek is al jaren onverminderd enthousiast en natuurlijk is er ook voor u de mogelijkheid om een concert bij te wonen. Er zijn drie voostellingen: op donderdag 1 februari om 19.30 uur en op vrijdag 2 februari om 13.45 en om 19.30 uur.

Kaarten kosten 5 euro en zijn vanaf maandag 29 januari te koop tijdens de grote pauze op school.

  
nieuwsarchief